torsdag 18 mars 2010

Sova sova sova...

...känns som att det är det enda jag gör nuförtiden. Jag kommer hem, äter middag och går och lägger mig redan klockan sju. Anledningen är visserligen bra, men det blir inte mycket stickat. Jag orkar knappt ens sticka på min tåg-Aeolian.

Väntar fortfarande på garnet från sockgarnsbytet. Hoppas att det kommer snart! :)

söndag 7 mars 2010

Monster, sockor & februarimuddar

Jag har avslutat många projekt på senaste tiden, men jag har inte laddat upp så mycket bilder. Igår satte jag dock nålen i ett projekt för sista gången, och det var länge sen ag var så nöjd!

Får jag lov att presentera Penelope:




Hon är stickad i dubbelt garn av grönt Heaven's Hand och lilamelerat Araucania Nature Wool och ska bli en present till några vänners nyfödda bebis. Jag är några veckor sen, men jag hoppas att de uppskattar henne ändå!

Jag har även passat på att fota sambons sockor i vad jag trodde var bättre ljus, men jag är fortfarande inte riktigt nöjd med hur färgerna blev på bilderna.
Februarimuddarna avslutade jag för länge sen, men jag har inte laddat upp några bilder tidigare. Mamma ville ha dem, så jag fotade dem där med deras kamera, men jag vågade inte föra över bilderna till min egen dator efter att ha laddat in dem på hennes, som innehåller diverse program och skräp och inte har ominstalleras på minst 8 år! I fredags fotade jag dem iallafall med vår egen kamera, så här kommer bilderna.


Muddarna är stickade i Tynn Alpakka.

Även Spring Things #2 har varit klar ett tag, men jag har inte fotat den ännu, och nu ska jag sy in trådändarna och vända in kanterna på Susie's Reading Mitts för att avsluta dem också!

torsdag 4 mars 2010

Sol!

Vädret är underbart här utanför! Sitter på jobbet med fönstret på vid gavel och sol i nacken! Härligt!

Nu är det mindre än en månad till vi ska åka till Gotland och ta det lugnt och reka lite inför bröllopet, och Susie's Reading Mitts som jag började på till en nära vän som fyllt år nyligen är snart klara!

Livet leker helt enkelt! :)